Εταιρικό Προφίλ

Λίγα Λόγια για εμάς

H επιχείρηση ιδρύθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1979 από την ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, πτυχιούχο Ηλεκτρονικό, και από τότε λειτουργεί ανελλιπώς έως σήμερα.

Η πρώτη έδρα της επιχείρησης ήταν επί της οδού Παπαναστασίου 26, έναντι Σχολής Ευκλείδη στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 1990 η έδρα μεταφέρθηκε σε νέες , ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην ίδια περιοχή, επί της οδού Κατσιμίδη , αρ.6. Το 2010, ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης ο υιός, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός.

Η άριστη εξυπηρέτηση του ικανοποιημένου πελάτη αποτελεί την κινητήρια δύναμη της επιχείρησης. Για την επίτευξη του στόχου αυτού βασικά μας εργαλεία είναι η μεγάλη εξειδίκευση, η πείρα και η πολύχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με τη διάθεση τεράστιας ποικιλίας εξαρτημάτων, εργαλείων , οργάνων μέτρησης και πολλών άλλων.

Ιδιώτες, Τεχνικοί, Χομπίστες, Μαθητές, Φοιτητές, Εταιρίες Ιατρικών Μηχανημάτων, Επιχειρήσεις, Βιομηχανίες, Δημόσιες Υπηρεσίες, Σχολεία, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα συνθέτουν ένα μέρος του πελατολογίου μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ορισμένες από τις εταιρίες που εκπροσωπούμε και συνεργαζόμαστε

Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τον μαγικό κόσμο των ηλεκτρονικών